top of page

Verhalen uit de praktijk: hoe een bijzonder meisje ook iets kwam brengen

Een healing geven is eigenlijk nooit eenrichtingsverkeer. Een healing is altijd een uitwisseling tussen de energie van mij en die van de cliënt. Ik geniet altijd van de mooie samenwerking. Die voor de cliënt soms minder voelbaar is maar er op zielsniveau absoluut wel is. Ik krijg veel hoog gevoelige mensen in de praktijk, en de laatste tijd veel jonge

meiden die op zoek zijn naar meer innerlijke rust. Ook willen ze graag handvatten hoe om te gaan met hun onzekerheid en snelle overprikkeling in een maatschappij die nog behoorlijk prestatiegericht is. Eén van die meiden is Chantal (naam gefingeerd). Een bijzonder meisje met een bijzondere energie die tijdens één van onze sessies ook in mij iets ongekend krachtigs wakker maakte: De energie van Atlantis. Ze voelde het zelf ook: ze kwam niet alleen iets halen, maar ook iets brengen! Opvallend is dat ik sindsdien steeds meer cliënten ontvang bij wie ik de energie van Atlantis wakker mag maken. Wonderbaarlijk en tegelijkertijd prachtig hoe zoiets werkt! Met dank aan dit bijzondere meisje.


Atlantis

Je zult misschien wel eens gehoord hebben van Atlantis. Atlantis heeft volgens de verhalen bestaan van 250.000 v.Chr. tot 10.000 v.Chr. en bestond uit een gemeenschap van hoog spirituele wezens met bijzondere gaven en krachten. De bewoners van Atlantis beschikten over ultramoderne technieken en werkten samen met andere sterrenstelsels. Door het verkeerd gebruik van deze krachten (manipulatie en onderdrukking) en natuurrampen is Atlantis uiteindelijk ten onder gegaan. De kennis van Atlantis zou zijn bewaard gebleven in twaalf kristallen schedels die verborgen zijn op diverse plaatsen in de wereld. Nu is de mensheid weer klaar voor deze energie omdat de aarde naar een verhoogde dimensie gaat: eentje waar vanuit het hart wordt geleefd en niet meer vanuit het hoofd. Dit transformatieproces is in 2012 begonnen en duurt tot 2032. Je weer verbinden met de Atlantis-energie geeft je een bijzonder energie en verbinding met de Bron. Met dat wat wij in de kern zijn, zuiver licht. De energie van Atlantis zorgt ervoor dat jouw energie steeds meer in verbinding komt met de schepping en je doel hier op aarde, weg van chaos en onrust.


19 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page