Wat klanten vinden

Vandaag een prachtige en tegelijkertijd indringende sessie regressietherapie van Wendy mogen ontvangen. Rustig leidt ze je door de stappen heen waardoor je je vol vertrouwen over kunt geven aan wat er gezien wil worden. Het heeft mij inzichten gegeven die me nog dichter bij mezelf brengen. Dankjewel Wendy!

Wendy bedankt voor de inzichten en het opgeruimde gevoel dat ik na je behandeling ervaar. Ik heb zomaar het idee dat er nog van alles aan het ‘doorwerken’ is en er komende tijd nog meer puzzelstukjes op z’n plaats gaan vallen. Mooi en bijzonder om te ervaren

R. Bison

Lieve Wendy, Hartelijk dank voor de afstandshealing. Er kwamen dingen boven water waar jij geen weet van hebt, maar ik zeker wel. Het heeft mij gestimuleerd weer te gaan genieten, met kleuren en creatief bezig te zijn. Het zaadje is geplant. Dank je wel hiervoor. 

A. Knijff

De afgelopen week hebben wij met z’n 5en een ‘gezins-healing' op afstand ontvangen van Wendy. Zeer bijzonder om een healing met het hele gezin tegelijk te ervaren. Het verslag dat wij achteraf van Wendy ontvingen was helder, liefdevol en heel herkenbaar voor iedereen. Voor mij persoonlijk fijn en verhelderend om even vanuit ieders perspectief naar ons gezin te kijken. De healing bracht een liefdevolle rustige sfeer in huis. Dank Wendy, je behandelingen voelen altijd als een waardevol cadeau voor mezelf!

M. Kniep 

 

In mijn persoonlijke ontwikkeling is Wendy mijn lichtbaken. Zij begeleidt en steunt mij door inzicht te geven en mij te reinigen waar nodig is. Deze ondersteuning is effectief en brengt mij naar mijn eigen essentie. Wendy is empathisch, liefdevol confronterend en een fijn mens.

A. van der Horst

Ik had een reading/sessie van Wendy gewonnen, via de Facebook actie. Voordat ik mee deed aan deze actie had ik natuurlijk wel rond gekneusd op haar Facebook pagina en haar site. Waar ik van onder de indruk was en merkte dat haar interesse in mensen erg oprecht was. De kaarttrekkingen vond ik ook zo enorm leuk en dat je later de betekenis van die kaart te lezen krijgt. Dit geeft al een warm gevoel l.

Dat ik gewonnen had voelde alsof het zo had moeten zijn. Dat Wendy op mijn pad moest komen. Na wat app contact hadden we een datum gepland, namelijk gisteren avond. Vooraf hebben we ochtends even gebeld, wat ik wel erg fijn vond. Omdat ik Wendy haar werkwijze nog niet kende. Haar vriendelijke en warme stem, voelde meteen vertrouwd. Waardoor ik nog opener was.

Duidelijk appte ze mij voordat we gingen starten, zodat ik rustug/ontspannen op bed kon liggen. Toen we klaar waren appte ze ook weer. Fijn om duidelijk te weten wat en wanneer precies gebeurd voor iemand die redelijk een controle freak is.

Tijdens de sessie voelde ik wat hoofdpijn en mijn darmen rommelen.. Het grappige was omdat ook terug te horen op de audio dat Wendy dit ook ervaarde en waarom.

De audio achteraf terug luisteren vind ik erg fijn, omdat je dan niet afgeleid bent tijdens een sessie. En ook alles binnenkomt achteraf en als je wat vergeet kun je het gewoon terug luisteren. Dit heb ik ook gedaan. En wat ik ook top vond is dat Wendy ook aangaf dat je achteraf vragen mag stellen, terwijl ik het gewonnen had. Dus ook begrepen had, als dat het niet de bedoeling was geweest. Maar niets is haar teveel en het voelt allemaal heel fijn bij haar.

De kaarttrekking vond ik ook bijzonder, omdat de kaarten en de volgorde ook precies klopte bij hoe ik mij voel en waar ik heen wil. Mooi is dat om een bevestiging te krijgen. Ik kan verder aan mijzelf gaan werken, mede danzij Wendy haar adviezen en bevestiging die ik kreeg. Die ik nodig had.

Deze ervaring voelde als een warm bad/deken die om mij heen geslagen werd! Ik raad het iedereen aan om het mee te maken /te ervaren. Want je verdiend het!

Bedankt Wendy voor de prijs /sessie/healing.. En je tijd, moeite en energie die je in mij gestoken hebt .

R. van Gestel

Ik heb nu een paar keer een behandeling van Wendy mogen ontvangen. Wendy is een hele lieve vrouw, die veel passie voor haar werk heeft en die daar zeer gedreven in is. Zij pakt je blokkades aan en weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Ze geeft je inzichten in de dingen waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven . Na een behandeling heb ik een heerlijk opgeruimd en fris gevoel en kan ik de hele wereld weer aan! Een behandeling van haar is echt een cadeautje voor jezelf en gun ik iedereen!

S. Tijink

M. des Bouvrie

De reading door Wendy heeft mij gestimuleerd, het extra zetje gegeven mbt vraagstukken die ik had. Voor mij waren de boodschappen die zij heeft doorgegeven een bevestiging van gevoelens en signalen die ik wel kende, maar waarover ik twijfelde. Juist (die bevestiging van) de boodschappen die zij doorgaf raakten me zo diep, ze herinnerden mij aan mijn zielsverlangen en missie. De reading was ontzettend waardevol en Wendy is ontzettend lief en puur

A. van Keulen

Mijn eerste bezoek aan Wendy was zeker niet de laatste. Ik heb werkelijk nog nooit zoiets bijzonders ervaren. Wendy beschikt over een gave. En ik kan met recht zeggen dat ze me de ogen heeft geopend voor diverse dingen in m’n leven. De rust en professionaliteit die Wendy uitstraalt zorgen ervoor dat de sessie mooi en ook leerzaam is, mede door de diverse inzichten die ze je geeft. Ik ben enorm dankbaar voor deze eerste sessie en kijk uit naar een volgende. Want je voelt je werkelijk herboren.

(Anoniem)