top of page

Gezinshealing...Als ook het huis energetisch stoom wil afblazen

Nu gezinsleden meer thuis zijn en niet op school of op het werk, gebeurt er ook het één en ander met de energie in huis. Die verandert. En dat kan een behoorlijk effect hebben op iedereen.

Dat bleek heel treffend toen ik afgelopen week aan een gezin, bestaande uit vader, moeder en drie jongens in de leeftijd van 12, 10 en 8 jaar een healing en een reading op afstand mocht geven.

Al vrij snel nadat ik was begonnen met de healing van het gezin, voelde ik dat het huis momenteel eigenlijk te klein was voor de energieën van deze vijf mooie, krachtige persoonlijkheden. Als in een normale situatie de kinderen naar school zijn en de vader en moeder naar hun werk, is het allemaal prima te doen. Maar nu, met iedereen thuis tijdens de corona-crisis, barstte het huis als het ware energetisch uit zijn voegen.

Het eerste wat ik dus mocht doen was de overdaad aan energie in huis afvoeren. Het huis een beetje lucht geven en stoom af laten blazen! Energetisch ruimte geven dus. Dat luchtte op!

Nadat de lucht was geklaard en het in huis een stuk lichter aanvoelde, kon ik met alle gezinsleden een betere zielsverbinding maken en ze de benodigde healing geven. Ook de onderlinge verhoudingen van met name de drie jongens kwamen voorbij. Heel mooi om te zien hoe iedereen zijn eigen plek in het gezin heeft en ervaart. Soms lopen die energieën namelijk behoorlijk door elkaar heen. Wat er op zielsniveau leeft bij alle gezinsleden, maar niet altijd te zien is in het dagelijkse gedrag, wordt tijdens zo'n gezinshealing en reading duidelijk. Dat geeft pa en ma ook de nodige inzichten in hun kinderen. Al met al weer een hele mooie healing waarbij ik voor het eerst mocht ervaren dat een huis symbolisch soms ook graag zijn overtollige energie kwijt wil.


De moeder van het gezin liet me de volgende dag weten dat de energie in huis inderdaad lichter aanvoelde. Het verslag van de healing en de reading waarin ik inzichten deel en handvatten geef voor de toekomst, was gelukkig goed raak. Reactie moeder: ‘Wauw, wat treffend allemaal! Heel bijzonder. Hier kunnen we wat mee!’


Ook een keer een gezinshealing en reading ontvangen?

Mail me op wendy@quen.info of kijk op www.quen.info

58 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page