top of page

De rust in jezelf vinden kan een hele uitdaging zijn

In deze rumoerige en onrustige tijd (je hoeft maar naar het nieuws te kijken), mogen we meer dan ooit onze aandacht richten op de rust in onszelf. Proberen in het oog van de storm te blijven, zeg maar. Dat kan een hele uitdaging zijn. Bovendien is er niet alleen op wereldschaal veel onrust, ook bij mensen privé gebeurt er veel op het moment.


Wat voor jou als spiritueel wezen niet meer voedend is, of niet meer écht bij je past, verdwijnt. En neem je niet zelf de beslissing, dan doet het universum dat wel voor je. Door een bepaalde situatie te creëren dat je wel móet bijsturen.


Mee bewegen

In mijn leven ervaar ik het niet anders. Inmiddels begrijp ik dat het vooral de bedoeling is om mee te bewegen met wat zich aandient. Te accepteren dat iets met een reden gebeurt. Te voelen wat het met me doet en welke emoties het oproept. En na het doorvoelen, begrijpen wat de achterliggende bedoeling of les is.

Ik ben erachter dat het vooral gaat om te voelen wat het leven van mij wil in plaats van wat ik van het leven wil. Of hoe ik het zou willen invullen vanuit mijn hoofd. Vroeger riepen de dingen die me ‘overkwamen’ veel weerstand op. Nu kan ik zien dat ook de minder leuke ervaringen voor me werken, en niet tegen me. Er zit dan een les in die me weer verder helpt op mijn persoonlijke pad van spirituele bewustwording. Waardoor ik groei en beter in mijn authentieke kracht kom.


Aandacht voor je emoties

Soms zie ik de les niet meteen. Als een onverwachte gebeurtenis angst, verdriet of een andere emotie oproept, dan mag ik eerst bewust aandacht aan die emotie geven. De gevoelens die eronder zitten aankijken. Gaan doorvoelen. Dan voelt mijn gevoel zich gezien en ervaar ik daarna meer rust.


Toch gaat het daar bij veel mensen vaak mis. Bewust de tijd nemen om te voelen wat je voelt! En dat is jammer want daar groeien we van. We kunnen het leven niet met alleen met ons hoofd bepalen en willen controleren. Zo werkt het niet.


Alles is energie. En energie is in beweging. Vanuit een controlerende mindset, loop je vast. Fysiek of mentaal. En luister je niet naar je gevoel, dan ontwikkel je uiteindelijk klachten. En luister je vervolgens niet naar je klachten, dan zal het lichaam je nog sterkere signalen geven. Totdat je aandacht gaat geven aan wat je voelt!

Je eigen helende vermogen

Ik kan je helpen weer beter te voelen wat je voelt. Tijdens een één-op-één sessie laat ik je ervaren wat jouw lichaam jou via je gevoel wil vertellen. Want daar liggen alle antwoorden. Je gaat leren communiceren met je eigen lichaam, waardoor je er op een diepgaand en helend niveau mee kunt verbinden. Daardoor ga je je klachten beter begrijpen. Sterker nog, je klachten zullen zich gezien en gehoord voelen en zullen jou verlaten.


Innerlijke stem

Door contact te maken met de signalen van je lichaam, ga je je innerlijke stem beter horen en durf je daarnaar te handelen voor meer geluk en tevredenheid in je leven. Bovendien voel ik haarfijn aan waar jouw blokkades en valkuilen zich bevinden. Deze gaan we samen helen en omzetten in positieve levensenergie. Waardoor jouw energetisch systeem weer gaat stromen. Je komt weer in je eigen kracht te staan.


Na een healing en reading bij Quen voel je je:

1 weer opgeladen, rustig en ontspannen.

2 heb je inzicht in je lichamelijke klachten. Wat ze jou willen vertellen!

3 heb je zicht op je ‘valkuilen’ en blokkades die jou remmen in je persoonlijke groei.

4 heb je helderheid hebt over de te nemen stappen in je leven.


Geïnteresseerd? Bel, app of mail me voor meer informatie.

Quen| praktijk voor healing, reading, coaching en intuïtieve massage | 06 36417646 | wendy@quen.info | www.quen.info38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page