top of page

Luisteren naar je intuïtie: wat wil er naar buiten?

Bijgewerkt op: 10 feb. 2020

Wat het beste werkt, voor mij althans, is dat ik de vrijheid heb om mijn tijd zo in te delen dat ik kan doen waar ik op dat moment behoefte toe voel. Inspiratie voor heb. Dat ik kan toegeven aan wat er van binnen uit naar buiten wil! Dat ik kan doen wat ik voel dat er nodig is, of waar ik zin in heb.

Ik heb gemerkt dat als ik daar aan toe geef, andere dingen, dingen die ik MOET doen, ook veel gemakkelijker gaan. Natuurlijk gaat die vlieger niet ALTIJD op. Er zijn verplichtingen, dagelijkse taken. Maar ik probeer daartussen in ruimte te maken voor wat het moment van me verlangt. Waar ik intuïtief de behoefte toe voel.

Het heeft te maken met leven naar, en toegeven aan, je energieniveau van het moment. Als je die energie volgt, gaat het leven veel gemakkelijker. Je gaat mee met de flow zogezegd. Het is een afstemmen op je gevoel en je lijf vragen wat het nodig heeft. Als je moe bent, ga je even rustig zitten, een meditatie doen of even een dutje doen. Als je naar buiten wilt, ga je even wandelen. Ook al heb je het druk, heb je geen tijd omdat er nog zoveel gedaan moet worden. Als je denkt, ik heb eigenlijk zin om eerst even een frisse neus te halen, DOEN! Want je zult merken dat de dagelijkse taken die op het programma staan die dag, daarna veel gemakkelijker gaan. Dan kosten ze geen energie meer, maar ze geven je energie. Dat komt omdat je gehoor hebt gegeven aan de stem van je innerlijk. Je innerlijke behoefte. Luisteren naar de stem van je innerlijk, en vooral daar aan toegeven, heeft mij zoveel innerlijke rust gebracht!

Zo geef ik persoonlijk altijd ruimte aan de behoefte om even de natuur op te zoeken! Want daar word ik altijd heel erg blij van. Al liggen er nog duizend-en-een dingen op me te wachten


25 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page